torstai 28. tammikuuta 2016

Herra Pakkanen vierailulla
En tieda miten kay nyt parvekekukkien,kun koko viikon on ollut pakkasta oisin ja tana aamuna vesikin oli jaatynyt.
Jerusalemiin lupailtiin aika suurella todennakoisyydella lunta,mutta suureksi pettymykseksemme emme sita sitten saanetkaan.
Eilenkin kylla viela sateli rantaa ja rakeita,mutta lumipeitetta emme saaneet.


Huurre ja jaa tekevat kasveista niin erilaisia ja kauniita.Aamulla aikaisin laitoin lamminta paalle ja painuin kahvin ja kameran kanssa parvekkeelle ihastelemaan tata jaisen eksoottista nakymaa...
Koko viikko onkin kulunut lahes sisatiloissa,silla lenkillekkaan en ole tarjennut lahtea eika ostoksillakaan ole tarvinnut kayda,kun paatin nain vuoden alkuun pitaa pienta ostoslakkoa...

Tanaan kylla tuntuu olo jo niin ahdistuneelta,etta on paastava taalta kotoa jonnekin.Ehkapa kaymme vaikka pizzalla,kun emme viela ole juhlistaneet poikani 8-v.synttareita "ulkona".
Synttareita vietettiin kylla viime viikolla lahisuvun kesken.Eipa sita tule paljon kokoonnuttua koko suvun kesken,joten synttarit on aina eras mahdollisuus.
Itsellani on ainakin muistoissa omat syntymapaivat lapsena serkkujen ja muiden sukulaisten kesken.Kivat muistot!Tallaisena kylmana paivana on ihana jaada kotiin ja toiset tuovat tyon luokseni.
Miinuksena on kyllakin se,etta olen aina kotona ja kaipaan myos toista aikuista,jonka kanssa jutella.Itsekseni taalla hopottelen ja vauvojen kanssa vain lepertelen...                                                      Naapurin parvekelasit huurussa....


Minun piti kirjoittaa aivan toisesta asiasta,mutta Herra Pakkanen muutti nyt suunnitelmia.
Niista sitten tulevassa postauksessa.

Kirpeita pakkaspaivia kaikille!
Tai meidan pakkaset taisi olla nyt tassa.Huomenna jo lampimampaa...

11 kommenttia:

 1. Voi harmi, olisi sitä lunta teillekin voinut vähän tulla! Sen verran, että olisi saanut liukureita kokeilla ja lumiukkoja rakennella.
  Kyllä ne kasvit varmaan tuosta virkistyy ja jos joku kuolla kupsahtaa, ostat uusia... Sulla on yleensä niin loistavat kasvatusmahdollisuudet, tuoksupelargonitkin on isoja pensaita.
  Lasten synttärit on aina kivoja, olisinpa saanut olla mukana!
  Meilläkin sataa vaihteeksi vettä, lumet sulaa ja tiet ovat liukkaana.

  VastaaPoista
 2. Meillä satanut jo muutaman päiviän vettä...lumi kohta vain muisto! Vaikka kyllähän sitä jo kevättä odottelenkin, vaikka talvestakin tykkään..:)

  VastaaPoista
 3. Meilla Ramat Ganissa oli aamulla mittarissa +3. Toimisto on muutaman kilometrin sisamaahan, eli kylmempaa, ja ihan matkalla katselin etta onko jaariitetta latakoissa. Ei ollut. Mutta varpaat palelivat kengissa ihan kuin Suomessa aikoinaan.

  VastaaPoista
 4. Täällä lumi saa kyytiä ja on tosi liukasta, vettä sataa ja välillä räntää.
  Meillä poika vietti myös synttäreitään ja halusi kutsua parhaat kaverinsa juhliin: yläkerrassa pelailivat ja söivät herkkuja, kivaa kuului olevan ja kaiken kukkuraksi lähtivät vielä luistelemaan tuohon lähikoulun kentälle.

  Kevättä odotellessa
  -Ulla

  VastaaPoista
 5. Meillä oli pakkasta enimmillään yli - 30, nyt on kyllä vain muutama aste. Kovasti jo kevättä odottelen. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään myös Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 6. On ollut kylla uskomattoman kylmaa taalla.Odotan jo sellasta normaalia talvea ja tietysti kevatta joka tulee taas tanne pian.Taidan ma kesasta kumminkin tykata enemman vaikka siihen kuumuutenkin kyllastyy.Taalla on vaan sisalla niin kylma joten siita en tykkaa yhtaan.No pian se lampo taas tanne tulee.Hyvaa sapattia!

  VastaaPoista
 7. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Harmi ettette saaneet lunta.Täälläkin oli muutama tosi kylmä yö muttei sentään pakkasta kuten teillä. Minua kyllä tämä kylmyys ei häiritse,vaikkei minulla mitään lämmitystä olekaan kuin pieni infrapunalämmitin, Mieluummin kylmää ja koleaa kuin lämmintä ja kosteaa.

  VastaaPoista
 9. Asiasta kolmanteen, voisitkohan lahettaa minulle email-ositteesi ja samoin siskosi sellaisen. Olisitte sitten kirjaston listoilla tiedotuksissa sun muissa info jutuissa. osoitteeni anu@013net.net

  VastaaPoista
 10. Harmi, kun teille ei sitten tullutkaan lunta. Meille jo riittäisi :)

  VastaaPoista
 11. Talvi yllättää!
  Lunta ei tullut, mutta sentään jääriite vedellä.
  Täällä ollut vuosisadan lämpimin talvi!
  Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinne!

  VastaaPoista