sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hip Hop

Alkukesa on lasten koulun-seka harrastusten paatosjuhlien aikaa.

Torstaina olin kahden vanhimman tyttareni tanssiesityksessa.He ovat koko vuoden kayneet hip hopissa ja nyt oli esityksen vuoro.

Mina raahauduin esitykseen tosi sairaana hampaani vuoksi,mutta onneksi ottamani sarkylaake alkoi vaikuttaa ja sain seurata 1.5 tunnin esityksen kivutta.

Esityksessa oli tietysti mukana kaikenlaisia tanssin muotoja pikku aloittelijoista edistyneisimpiin tanssijoihin.


Allakka on taman kuun loppuun saakka taynna merkintoja,silla koulut loppuu kesakuun lopussa ja viela on jaljella monet paatosjuhlat ja retket.


Lopultakin antibiootit alkoi vaikuttaa ja tanaan teen toita normaalisti.Torstainahan jouduin perumaan hoitolasten hoito,silla en edellisena yona nukkunut lainkaan ja kivut oli valtavat.
Jouduin ottaa sarkylaaketta 2-3 tunnin valein ja pari kolme paivaa on mennyt vain makoillessa.

Ensimmaisen muutaman kivuttoman tunnin aikana totesin miehelleni,etta miten ihanaa,etta voi tehda toita.Pyykkaykset,siivoukset ja tiskaukset sujui leikiten ja riemumielin.

Kipujen jalkeen osaa taas arvostaa terveytta toisella lailla!!!!

3 kommenttia:

  1. Hui kamalaa, hammassarky on pahinta mita tiedan! Viisaudenhammasko vihoittelee vai ihan tavallinen? Minulla on alhaalla kaksi puhkeamatonta viisaudenhammasta, jotka ovat ihan kyljellaan siella ikenen sisalla. Aina pelkaan etta niihin tulee jokin tulehdus. Ovat niin pahassa asennossa, etta laakaritkaan eivat ole olleet halukkaita leikkaamaan niita pois.

    VastaaPoista
  2. Voi sinua,toivottavasti saat tuon hammasvaivan hoidettua,on niin kurja olo kun on sellaista.
    Kivalta näyttää esitys!

    VastaaPoista