lauantai 1. elokuuta 2009

Elokuu

Elokuun runossa sanotaan;...."oli lakkaa,vadelmaa,mustikkaa,myos puolukka huiskutti kattaan"..
Naita ihania marjoja kohta saan maistella...


Olo on kylla vahan nuutunut,silla minuun iski angiina,kurkku kipea ettei niellyksi saa ja voimaton olo.Taytyy huomenna hakea antibiootit,etta selviaa matkalle


Viiden vuorokauden lampotilaennustuksia katsoin ja nayttais silta,etta siella vasta kesa alkaa!!!Toivomuksena olisi sellaiset vahan paalle 20 astetta ja aurinkoa.Ihana paasta taalta tukahduttavan kuumasta hengittamaan raikasta ilmaa...Kun illalla klo 23 nukkumaan mennessa oli 26 astetta,on se youni vahan hankalaa.


Parvekekukkani kasvavat ja mehikasvit kukkivat.Siskollani on aikamoinen urakka kayda naita kukkia katelemassa,on niita niin paljon.Mina paasin paljon helpommalla hanen kotonaan.6 kommenttia:

 1. Toivottavasti paranet ennen matkaa! Se on kurja matkustaa sairaana...

  VastaaPoista
 2. Voi sinua raukkaa, minulla oli viime syksynä angiina ja se ottikin koville! Onneksi antibiotit purevat melko hyvin ja olo alkaa nopeasti helpottamaan. Olet sinä aika sissi kun lähdet neljän muksun kanssa lentämään, minä en viitsisi edes kauppaan lähteä yksin kanden lapsen kanssa ellei ole ihan pakko ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Eilen illalla sain antibiootit ja olo alkaa helpottaa.
  Voimatkin palautu,etta jaksoin pakata.Nyt alkaa kaikki olla valmista.Yolla klo 03 taksilla kentalle.
  Palaillaan kuvioihin loman jalkeen!!!!!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!
  Ihanaa lomaa! Täällä ukkonen taustalla jyrisee ja on vähän synkän näköistä ulkona.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on varmaan vielä lomaa jäljellä, joten nauti ja rentoudu kunnolla!! Toivottavasti olet kunnolla parantunut! :))
  Halauksin, Marge

  VastaaPoista